Workshop CPT woensdag 26 oktober om 13.00 uur in de CPT winkel.

(V)ERKENNEN VAN DE GEVOELENS IN JE LICHAAM

Dit is een workshop van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Geen therapie, maar wel een ontdekkingstocht van je eigen kwaliteiten en eigenschappen. Misschien ontstaat er wel een besluit, voortaan anders met jezelf of mensen in je omgeving om te gaan. We gaan werken op een vel karton van 200 X 110 cm met balpen, krijtjes en acryl verf (je hoeft hiervoor niet creatief of kunstzinnig te zijn).  Ook een korte meditatie is onderdeel van de workshop. We werken in stilte aan een nieuw figuur van jezelf. Met wie weet, verrassende inzichten. Het gaat om jouw unieke binnenste eigen ik die ontstaat, dus niet een fraai zelfportret.

Als dit alles gedaan is, kunnen we bij elkaar kijken wat het geworden is.

KOFFIE/THEE PAUZE

Nog één oefening: kijkend naar je resultaat, ga je aan de hand van vragen onderzoeken of er voor jou iets veranderd is, welke nieuwe inzichten heb je gekregen? En kun je hier eventueel ook naar handelen?

Hierna sluiten we af door middel van een korte rondvraag hoe dit voor jou was, en of je nieuwe inzichten hebt gekregen.

LET OP: we beginnen stipt om 13.00 uur, dus kom op tijd.

MEE NEMEN: een yoga matje of dekentje, een kussen en een flesje water voor jezelf, alsook een schriftje en een pen. We werken op de grond, maar de ruimte is wel verwarmd. Overige materialen zijn aanwezig. Het kan zomaar zijn dat de hele workshop tot na 17.00 uur duurt. Dus houd daar vooraf rekening mee.

Kosten, 35 euro, graag contant meebrengen. En je meld je aan bij:  jandetrie7@gmail.com

Ik nodig jou uit dit, cadeautje voor jezelf uit te pakken,  je bent van harte welkom.

Hartelijke groet, Jan Detrie

Kunst & coaching